3. yaşımıza girdik – Kutlu olsun

Yahu kimse niye hatırlatmıyor. Blogum 15 Ekimde 3. yaşına girdi ben daha yeni fark ediyorum :) Bunu tarihe not düşelim. Kendi doğum gününü unutan kişi blogunun doğum gününü de unuttu diye yazın.
Şu tarihleri hiç sevmiyorum çünkü hep unutuyorum.
Neyse , bundan 2 yıl öncesine dönelim. Size yesersin.com ‘un hikayesini anlatayım.
Yıl 2007 Ağustos ayı. Yine internette vakit geçirdiğim , r10.net webmaster formunun takip ettiğim günlerdi.
Her gün yeni bir iş alanı çıkıyor vakit buldukça ilgilenmeye çalışıyordum. Bir gün birisi “domain karşılığı site düzenlemesi yapacak kişi arıyorum” diye bir yazı yazmıştı. Hemen ilgilenebileceği mi belirten bir mesaj attım.
O zamanlar popüler olma yolunda ilerleyen birinin fan sitesi için bir şeyler yapılacaktı. 2 gün uğraştıktan sonra işi bitirdim ve domaini hak ettim.
Domain önemliydi çünkü her dakika domain almıyordum. Hangi ismi istediğime işe başlamadan zaten karar vermiştim.
Forum kavramını beğenmediğim , blog kavramına geçmek istediğim için kişisel bir blog ismi olan yesersin.com ‘u almak istediğimi söyledim.
İşte o andan itibaren elimde bu site ismi vardı ve Ekim ayında sponsor bir hosting sağlayan bulana kadar bekledim.
15 Eylülde dünyaya merhaba diyen yazımı yazdım.
O günden bu güne bu blog yazıyorum. Blog sayesinde önce düzgün yazmayı (hala öğrenmeye devam ediyorum) öğrendim. Sonra her konuda yazmanın ne kadar sakat bir durum olduğunu anladım. (2 kere mahkeme dilekçesi almış ve bir tanesi 2010 Mart ayında görüşülecek olan ciddi anlamda dava edilen bir adamım )
Bu yıl tema değişimi yapmayacağım bunu da buraya yazmış olayım.
Bunun dışında çokça arkadaş edindim. Bir çoğuyla MSN aracılığıyla konuşuyorum. Bir çok konuda eleştiri ve öneride bulundum.
Fazlasıyla hayatıma giren bu blogu seviyorum. Hatta o kadar çok seviyorum ki hak ettiği değeri gösteremediğim için kahroluyorum. Ama çok kısa bir zamanda güzel şeyler ekleyeceğim.
Sonuç olarak 3. yaşımıza girdik , mutluyuz ve 2bin mail abonesiyle 480 RSS abonesiyle günlük 2 bin ziyaretcisi ile minik bir kasaba ahalısıyız. Bende muhtarım :)
Hepinizi seviyorum. Hep okuyun bende hep yazıyım.
Not: Tesadüfe bakın ki bu yazının adresi ?p=2222 :)
-
Benzer Yazılar !
- Selamlıyorum | 10'luk
Bu yazıyı herhangi bir yerde kullanırken bu linkide kullanın (Ctrl+C kopyala)
: 3. yaşımıza girdik – Kutlu olsun











Ekim 22nd, 2009 at 11:02 am
Nice 3 yıllara Erkan…
Kasım 5th, 2009 at 10:41 pm
Erkan sen bol bol yaz. Biz fırsat buldukça okuruz. Tasarımı değiştirip değiştirmemen senin kendi bileceğin iş. Ama benim sana tavsiyem tasarımı değiştirmeyeceksen sitedeki reklamlara bir el at bence. Bazıları cidden çok büyük ve rahatsız edici. Umarım yanlış anlamamışsındır. Sadece fikrimi belirtmek istedim. Nice senelere…
Kasım 6th, 2009 at 3:23 am
Polat güzel fikirlerin için sağol. Tasarımı şimdilik değiştirmek istemiyorum çünkü kendime göre bir şey bulamadım daha.
Reklamlar konusuna gelince Adsense reklamları standart boyutlardadır. Yazı içersin de 1 yerde reklam var. Çok değil aslında ama boyutunu dediğin gibi tekrar gözden geçireceğim.
Baska bir şey varsa söyleyebilirsin. Kızma darılmaca yok.